Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق ضیائیان گفت: در مجموع فصل پاییز 99 نسبت به بلندمدت کم بارش تر خواهد بود. این کاهش به قدری است که بارش ها نسبت به سال گذشته نیز کم تر خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ اهمیت و اثرات آب و هوا بر زندگی و نحوه فعالیت جوامع بشری، همواره نظر انسان را به خود جلب نموده است و به گونه ای که امروز هزاران مرکز در سراسر جهان در این راستا فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که در کشور ما نیز حائز اهمیت است و بسیاری از فعالیت ها از جمله کشاورزی بر اساس آن انجام می شود و طبیعتا پیش بینی آب و هوا تا پایان سال نیز می تواند برای بسیاری از شهروندان حائز اهمیت باشد.

ورود سامانه جوی به کشور به زودی

صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: موانعی که در چند وقت اخیر بر روی جو کشور وجود داشت و مانع ورود سامانه جوی به کشور می شد در حال برطرف شدن است.

او افزود: با برطرف شدن موانع جوی امید است به زودی بارش ها در کشورمان شروع شود. پیش بینی ما این است که در مجموع فصل پاییز 99 نسبت به بلندمدت کم بارش تر خواهد بود. این کاهش به قدری است که بارش ها نسبت به سال گذشته نیز کم تر باشد.

این مقام مسئول در سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: پیش بینی های فصلی به گونه ای است که که ممکن است تغییرات زیادی داشته باشد و دقت آن ها کم تر است. طبیعتا هر چه بازه زمانی پیش بینی بیشتر باشد، دقت آن نیز پایین خواهد آمد. در فصل زمستان پیش بینی ما این است که اغلب استان های کشور بارش طبیعی داشته باشند.

بارش ها تا حدودی در برخی نقاط بیش از وضعیت نرمال است

ضیائیان ادامه داد: در برخی نقاط ممکن است بارش ها تا حدودی بیش از وضعیت نرمال باشد. از نظر دمایی نیز پیش بینی نرمالی برای ماه های آینده تا پایان سال داریم. نرمال به این معنا است که میانگین آنچه در بلندمدت رقم خورده است باز هم تکرار خواهد شد. زمستان نرمالی که امسال خواهیم داشت به این معنا است که بارش ها همچون سال های گذشته رقم می خورد.

او افزود: ما زمستانی با تمام شاخص های زمستانی در پیش داریم. ما از امروز نمی توانیم پیش بینی سیلاب داشته باشیم. اصولا 3 روز قبل از وقوع سیل می توان در خصوص آن هشدار داد و آن را پیش بینی کرد. انتظار می رود نوار شمالی کشور امسال بارش های بیشتری در فصل زمستان داشته باشند.

تاثیر پدیده انسو بر آب و هوای کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار کرد: دامنه های شمالی و جنوبی رشته کوه البرز، خراسان شمالی و آذربایجان شرقی و غربی استان هایی هستند که با بارش های بیشتری در زمستان مواجه خواهند شد اما به علت اینکه پیش بینی ها بلندمدت است شاید در آن تغییراتی ایجاد شود.

ضیائیان گفت: امسال پدیده انسو بر آب و هوای کشور تاثیر مستقیم گذاشته است. این پدیده بر روی آب و هوای کشور در فصل پاییز موثر است. انسو بر فصل زمستان تاثیرگذار نیست. این پدیده در حوالی خط استوا رقم می خورد و بارش های کم تر در فصل پاییز نیز به علت وقوع این پدیده است.

آب و هوای تهران در روزهای آتی

این مقام مسئول در سازمان هواشناسی در خصوص هوای تهران در روزهای پایانی هفته جاری خاطرنشان کرد: انتظار می رود از فردا بعد از ظهر وزش باد در تهران آغاز شود و این امر سبب می شود تا هوای تهران به سمت پاکی پیش رود.

او گفت: دوشنبه صبح همچنان آلودگی هوا وجود دارد. دوشنبه هوای تهران پایدار است اما به علت اینکه روز سه شنبه تعطیل است و تولید آلاینده ها کمتر خواهد بود، انتظار نمی رود که سه شنبه و چهارشنبه با آلودگی زیادی مواجه شویم.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هواشناسی هوای تهران پیش بینی هوا در زمستان پدیده انسو سازمان هواشناسی آب و هوای کشور تر خواهد هوای تهران فصل پاییز پیش بینی بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۳۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!


به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، بارش کوتاه مدت و چند دقیقه‌ای باران عصر سه‌شنبه، سبب آب گرفتگی اکثر معابر درون شهری همدان شد.

تقاطع پژوهش یکی از اصلی ترین معابر شهر همدان است که آب گرفتگی در این چهارراه باعث کندی حرکت خودروهای عبوری در این نقطه شد.

بارش شدید و چند دقیقه‌ای باران و تگرگ علاوه بر مشکل سوارها، باعث سختی عبورومرور پیاده ها نیز شده بود، حجم آب تقاطع پژوهش به حدی بود که اکثر پیاده ها در چهارسوی تقاطع متوقف شده و شاهد عبور حجم سنگینی از آب در این میدان و زیرگذر آن بودند!؟

به گزارش خبرآنلاین، این در شرایطی است که کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش های شدید لحظه ای در استان خبر داده و نسبت به آمادگی مسئولان نیز هشدارهای لازم را داده بود.

محمدحسن باقری شکیب در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه آمار بارندگی در استان همدان نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۸۰ درصد افزایش داشته است‌، گفت: میانگین بارش‌های استان از از ابتدای سال زراعی تاکنون ۳۳۳ میلی‌متر ثبت شده این در حالی است که میانگین بارندگی‌های پارسال ۲۱۹ میلی‌متر بوده است.

مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان با اشاره به اینکه بیشترین افزایش بارندگی در استان مربوط به شهرستان‌های همدان و نهاوند است، افزود: آمار بارندگی در شهرستان همدان نسبت به آمار بلند مدت ۶۶ میلی‌متر افزایش یافته است.

باقری شکیب با بیان اینکه در مجموع میزان بارش‌های استان همدان در سال زراعی جاری نسبت به آمار بلندمدت حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است، گفت: امیدواریم با بارش باران در روزهای آینده رشد بهتری را داشته باشیم.

وی به پیش‌بینی وضعیت هوا در روزهای آینده پرداخت و اظهار داشت: در ۲۴ ساعت آینده وقوع رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.

مسئول پیش‌بینی هواشناسی استان همدان با بیان اینکه تا اواسط هفته آینده آسمان صاف و بدون بارندگی را خواهیم داشت‌، افزود: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه دمای هوای بسیاری از شهرستان‌های استان، ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

باقری شکیب اضافه کرد: برای صبح پنجشنبه کمینه دما در بعضی از نقاط استان به ۲ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید، اما دمای روزانه روند افزایشی پیدا خواهد کرد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904102

دیگر خبرها

  • وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته؛ رگبار باران و وزش باد شدید
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • آب گرفتگی خیابان های همدان بر اثر بارش باران!
  • وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • تداوم بارش باران در تهران؛ جوی آرام در پایان هفته برای اکثر نقاط
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • پیش‌بینی هوا طی روزهای آینده/ تداوم بارش‌ها در این استان‌ها